Oto Cam Filmi Kaplama İkitelli, Oto Cam Filmi Kaplama Başakşehir, Oto Cam Filmi Kaplama Fiyatları ,Oto Cam Filmi halkalı,Oto Cam Filmi sefaköy,Oto Cam Filmi küçükçekmece,Oto Cam Filmi altınşehir,Oto Cam Filmi kayaşehir,Oto Cam Filmi bosphorus city,Oto Cam Filmi avrupa konutları,Oto Cam Filmigüneşli,Oto Cam Filmi avcılar,Oto Cam Filmi beşyol,
Oto Cam Film uygulaması artık kişiler için lüksten ziyade bir ihtiyaç olmuştur. Cam Filmi yaptırmak için herkesin farklı nedenleri var ama ortak olarak aracın şık bir görünüme kavuşması. 
Tabi bu şık görünümün birden fazla seçeneği var. Bunları sayarsak en belirgin özellikler açık ton , orta ton ve koyu ton oto cam filmi leridir. En sık kullanılan ton ise orta tonlardır. Bildiğiniz gibi cam filmi uygulaması yasak olarak kabul edildiği için orta ton cam filmi gücenlik ekiplerini rahatsız etmemektedir.
Kalitesi Olmayan Cam Filmlerinden Uzak DURUN !
Şimdi de size kalitesi olmayan taiwan malı cam filmlerinden bahsedelim ;
Bu filmler kesinlikle ısıyı kesmezler aksine yapısındaki maddeden dolayı içeriye çekerler. Bununlada kalmayıp ısınmanın ve kalitenin düşük olmasının etkisiyle film kalkma yapar ve soyulur.Özet olarak kısa zamanda deforme olur. Renk solmazlık özellikleri yoktur. Otomobillerin arka cam resistansları çalıştığında soyulurlar. ve kalkma yaparlar. UV ışınlarını kesmezler. İçeridiği maddeden dolayı sağlığa zararlıdırlar.

Oto Cam Filminin Faydaları Nelerdir ?

- En önemli faydası kaza anında camın dağılmasını engeller ve sizin herhangi bir yerinize zarar gelmesi önlenir.
- Aracınız ne marka olursa olsun estetik bir görünüm katar.
- Otomobilinizin içinde rahatça hareket edebilirsiniz, çünkü dış ortamdan içerisi net gözükmez.
- Güneşten gelen ışınları kırarak araç içinde serin bir ortam sağlar.
- Aracınızın döşemelerinin yumuşamasını ve solmasını engeller.

Oto Cam Filmi Yasak Mı ?

Oto Cam filmi Emniyet görevlilerince tabiki yasak olarak kabul görmektedir. Fakat Açık tonlarda cam film işlemi uygulandığında, dış ortamdan aracın içi zor görülmediğinde güvenlik ekipleri zorluk çıkartmıyorlar.


1 yorum:

  1. Fıstık gibi yaptılar benim arabayı. On numara beş yıldız oldu. Sagolun uustam

    YanıtlaSil

 
Top